На 15 май младежът претърпява тежка катастрофа и в продължение на 13 дни е в кома. Остава жив, но губи лявата си ръка...

Нова телевизия отново се обръща със зов за помощ към Вас зрителите. Този път нужда от парична помощ има 26-годишният Явор.

 

На 15 май младежът претърпява тежка катастрофа и в продължение на 13 дни е в кома. Благодарение на лекарите от \"Пирогов\" Явор остава жив, но загубва лявата си ръка.

 

В момента той се бори за нов пълноценен живот, като мечтата му е да има протеза, която да замести липсващата му ръка. Мисията обаче е непосилна за неговото семейство.

 

Миоелектричната протеза, която му е нужна, струва 130 656 лева и трябва да се постави в срок до шест месеца. Близките на момчето събират средства за протезата чрез дарителска сметка и различни благотворителни мероприятия.

 

За тези, които биха помогнали и с малко, вече е открита и SMS линия - текст DMS YAVOR на номер 17 777 за всички мобилни оператори.

 

Открита е и дарителска банкова сметка към ОББ на името на Явор Александров ИвановBG 53 UBBS 800 21 05 05 34 330. Сметката е набирателна и е изцяло защитена.