Никога досега той не е бил толкова удовлетворен от живота си, както сега

Професор Юлиан Вучков навършва днес 76 години. Зейнеб посети рожденика в дома му, за да поднесе най-искрените пожелания на целия екип на \"На кафе\" за здраве, личното щастие и още много творческа енергия.

 

Той сподели, че посреща рождения си ден със смесени чувства. Като дете той неведнъж е прескачал празника си заради тежкия си живот и бедността.

 

\"Съзнателно ги прескачах, защото нямах настроение и душевна нагласа за това, а пък аз мразя изкуствените неща\", каза още проф. Вучков.

 

Той си пожелава още дълги години здраве, за да може да напише поне още пет книги.
\"Аз до ден днешен не съм загубил нито грам от моята безкрайна люта жажда за живот. Живея на много високи обороти и се състезавам с трудностите. Самочувствието ми е, че в момента работя като за 10 млади хора. Чувствам се само на 40 години\", сподели проф. Юлиан Вучков.

 

Никога досега той не е бил толкова удовлетворен от живота си, както сега, защото получава високи обществени признания както от младите, така и от по-възрастните хора.

 

\"Аз съм безпощаден към мръсниците и злодеите, които съществуват в моя живот и не им прощавам, докато не бъдат осъдени и натикани в кьошето на смирението и забвението. В същото време се просълзявам и разстройвам тогава, когато видя безпомощно дете, страдащи старци или тежко болни хора\", каза относно противоречивата си личност проф. Вучков.

 

Той най-после има до себе си жена, която отговаря на високите му изисквания за интелект и възпитание.

 

\"Имал съм много жени в живота си. Не мога обаче да се похваля с особено качествени партньорки и затова съм бил с тях за много кратко време, понякога за месец-два. Винаги съм искал да намеря точната жена, но за съжаление я намерих на много напреднала възраст. Говоря за моята Диана, която е много интелигентна, атрактивна и артистична дама\", каза за жената до себе си професорът.

 

Как проф. Юлиан Вучков коментира социалната, политическата и културна ситуация в България в момента – разберете във видеото.