Пожелания за \"бебе\", а дори и \"близнаци\" се чуха в ефира на Нова ТВ...

Тази сутрин в предаването \"На кафе\" двоен рожден ден отбелязаха Гала и Зейнеб. Въпреки че водещата не обича да празнува и беше предупредила екипа си да не й подготвя изненади, обещанието не беше спазено. Градусът на вълнението в ефира се повиши още повече, когато Гала чу многобройните пожелания, отправени от нейните колеги. Ники Дойнов, Даниела Тренчева,  Галя Щърбева, Христо Калоферов, Цветанка Ризова, Евгений Генчев, Павел Владимиров, Милен Цветков, Никол Станкулова, Деси Банова, Ники Кънчев, Румен Луканов и Мартин Карбовски бяха сред първите, които поздравиха водещата на празника.

Сред пожеланията се чуха и такива за \"бебе\", а дори и за \"близнаци\". Гала не успя да сдържи сълзите си и когато чу видео поздравите на изпълнителния директор на Нова ТВ Светлана Василева и на члена на борда на директорите Силва Зурлева, която бе особено емоционална, тъй като има лична заслуга за стартирането на \"На кафе\".

 

Малко известен факт е, че именно Силва Зурлева кани Гала преди повече от 10 години да стане водеща на женското предаване, което и до днес е безспорен лидер в телевизионния ефир. Ръководството на телевизията зарадва най-известната си водеща с огромна кошница с цветя, а екипът на предаването й поднесе торта с логото на \"На кафе\". Джуджи и Пейо също се включиха в изненадите, като изпълниха на живо една от любимите песни на Гала.

 

Подвластна на приятните емоции, водещата посрещна и специалния си гост – любимата репортерка Зейнеб Маджурова, която в ефир отпразнува 27-ия си рожден ден. Специално за нея беше поднесена торта с тематично послание – микрофон с логото на Нова телевизия. Зейнеб за първи път повдигна завесата на личния си живот и разказа за своето детство и годините преди влизането в къщата на \"Биг Брадър\". Първото си телевизионно интервю даде и майка й Севинч, която сподели без притеснения, че Зейнеб е била невероятно палаво и своенравно дете. Рожденичката също призна, че не е била много дисциплинирана.

 

Пред Гала бившата брадърка описа и мъжа на мечтите си. \"Влюбвала съм се веднъж и слава богу, не съм преживявала нещастна любов. Мъжете около мен са били много свестни. Сега обаче нямам мъж до себе си\", обясни Зейнеб.