Информацията този път се изнася от депутати, които започнаха собствено разследване...

Нови данни около убийството на Мирослава от Перник и последвалото самоубийство на един от заподозрените. Информацията този път се изнася от депутати, които започнаха собствено разследване на фактите по случая, а не от полицаите. Според тях по ръцете на прострелялия се Стойчо Стоев няма следи от барут.

 

В момента две групи народни представители проверяват работата на полицията по случая \"Мирослава\". Едната е официалната - съставена само от представители на управляващите и няколко независими депутати. Другата – неофициална, съставена изцяло от депутати от опозицията.

 

Именно тази алтернативна група депутати разкри няколко нови факта около самоубийството на един от заподозрените и основен свидетел по случая – Стойчо Стоев.

 

Втори факт, който внася съмнение около самоубийството, е любовно писмо, което не друг, а депутатите са открили в апартамента му. В \"Здравей, България\" тази сутрин Иван Костов обясни, че алтернативната група на опозицията ще представи резултатите от работата си след месец и половина.