Часове преди излъчването на първите два епизода в събота,20.00 ч., бандата е в \"Почивна станция\"

На 17 март в „Почивна станция\" гости ще бъдат актьорите от най-новия сериал на Нова ТВ „Отплата\".

 

Часове преди излъчването на първите два епизода в събота (20.00 ч.) зрителите ще се срещнат с добрите и лошите в криминалната драма - Велислав Павлов, който играе главния герой Александър - несправедливо обвинен за смъртта на семейството си, Пламен Пеев - техничарят в бандата на Александър, с помощта на която той търси отмъщение за виновниците, и още - Валентин Балабанов (доктора, въвлечен в измамата), Петър Калчев (полицая, замесен в изфабрикуването на обвинението), Гергана Стоянова в ролята на неговата съпруга и Стефания Кочева като дъщерята на влиятелния фармацевтичен бос, виновен за катастрофата. Домакин на тяхното гостуване ще бъде водещият Стефан Щерев, когото също ще гледаме в „Отплата\" в ролята на ексцентричния актьор Валентин, част от бандата на Александър.

 

Съботният блок ще продължи с гостуването на депутата Илияна Йотова и танцьора и хореограф Ани Дончева. Закуската ще приготви джаз певицата Камелия Тодорова, след което Витомир Саръиванов ще смени музикалния жанр с разговор по темата „Мечтая да стана поп-фолк звезда\" и документалния филм за Димитровград „Град на мечти\", чийто продуцент е водещата на Нова ТВ Галя Щърбева. Специални гости ще бъдат фолк певицата Гергана и неизвестната все още Симона, която мечтае за поп фолк кариера.

 

Могат ли жените да заемат отговорни постове? Защо „да\" и защо „не\", зрителите ще разберат от водещата Ирина и нейния гост Евгени Минчев. Яна Грудева ще повдигне въпроса за секса при възрастните хора, а по темата ще разговарят със сексолога Станка Маркова и възрастна двойка. Какво се получава, когато едно дете интервюира проф. Вучков, ще видим от рубриката на малкия Стефан, а за финал ще стане ясно „Що е то детски фитнес?\". 

 

Неделното издание на „Почивна станция\" ще започне с темата „Професия жиголо\", след което ще продължи с Данчо Караджов и зам.-директорът на Военния театър Пламен Георгиев в дискусия по въпроса трябва ли изкараните пари в семейството да бъдат общи. И още - гости в студиото ще бъдат Веселин Марешки и актрисата Латинка Петрова за кампанията на Стефан Щерев „Аз вече не пуша\".

 

В рубриката „Съдебен спор\" зрителите ще се запознаят с дело за разширен режим на лични контакти на баща с неговата четиригодишна дъщеря. Каква е причината за конфликта и кой е виновен, зрителите ще разберат в неделя.

 

Гости при „Съпругите\" ще бъдат певицата Елица Тодорова, специалистите по здравословно хранене Милко Георгиев и Ира Банковска и д-р Вяра Георгиева по темата за антиспин кампаниите и ХИВ при бременните. На живо от снимачната площадка - среща с Алекс Сърчаджиева и Любо Ковачев - съседите Дора и Мишо Николови в новия ситком на Нова ТВ „Женени с деца в България\".

 

В рубриката „Последно 10\" Стефан Щерев и екранната му половинка Яна Грудева ще подредят челната десетка на звезди от сериалите в ефира на Нова ТВ.