Много от тях го припознават като един от „гробокопачите” на тима

Най-обсъжданата тема след края на футболното първенство у нас продължава да е съдбата на ЦСКА. Две седмици преди старта на новото – въпросителните остават. Ситуацията около червения клуб се променя почти ежедневно. Миналата седмица феновете на тима дори нападнаха сградата на БФС.

 

На фона на последните съобщения за поява на бизнесмени, готови да помогнат на клуба, опит да хвърли светлина върху случващото се в армейския тим направи в студиото на „Събуди се” колегата ни Александър Рангелов.

 

„Управляващите от ‘Титан’, собствениците на ЦСКА, поискаха вчера да се срещнат с новите бизнесмени, които се появиха в петък около Александър Томов и Александър Тодоров, който беше изпълнителен директор на ЦСКА по времето на Томов, но такава среща така и не се състоя. В 14 часа днес собствениците отново ще ги очакват на среща. По същото време ще има и протест на стадион 'Българска армия',” каза спорният журналист, според който и днес предстоят интересни събития около червения отбор.

 

По думите на Рангелов повечето фенове не искат Александър Томов обратно в ЦСКА, тъй като много от тях го припознават като един от „гробокопачите” на тима. „Не е тайна, че по негово време бяха натрупани и повечето от дълговете на ЦСКА, които не могат да се изчистят и към този момент, така че болшинството от феновете не желаят Томов да се завръща… Основният проблем са големите задължения, които има ЦСКА и това пречи на всякаква евентуална продажба на клуба”.

 

Подробности за ситуацията около тима ще научите от разговора във видеото.