По думите на Сидеров до момента всички жалби срещу Симеонов стигали до задънена лица

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров внесе сигнали в полицията, областната администрация и общината срещу собственика на телевизия СКАТ и доскорошен негов съмишленик и съпартиец Валери Симеонов.


По думите на Сидеров сигналите са срещу олигархията и срастването на икономически, медийни и партийни интереси. До действията му се стигна след конфликт с екип на телевизия СКАТ на бензиностанция в Бургас.


При посещението си в полицията Волен Сидеров обясни, че конфликтът е бил предизвикан от екипите на телевизия СКАТ, която е собственост на лидера на „Националния фронт за спасение на България” Валери Симеонов.


Преди това Сидеров внесе в областна администрация и в общината сигнали за незаконни според него строежи на Валери Симеонов.


По думите на Сидеров до момента всички жалби срещу Симеонов стигали до задънена лица.
В Бургас Сидеров коментира, че народните представители нямат условия за работа. Мотивира носенето на оръжие с постоянна заплаха за здравето и дори за живота му.


„Много е ясно, че аз не ходя в парламента въоръжен, аз ходя извън парламента, защото там ме заплашват хора, които по улиците на София, но никакъв начин полицията не ги неутрализира”, обясни лидерът на „Атака”.


В Бургас Сидеров също не бе приет радушно в събота, когато организира спонтанен протест. Тогава бе освиркван и замерян с яйца и лук от недоволни бургазлии.


Повече по темата гледайте във видеото.


Репортер: Цеца Алексова