За влюбените това е втора сватба, като първата беше в Москва преди година и половина

Мис България 2009 Антония Петрова и съпругът й – руският бизнесмен Александър Бередин, вдигнаха червена сватба в столицата на хазарта. Това разказаха самите те тази сутрин в „На кафе”.

 

За влюбените това е втора сватба, като първата беше в Москва преди година и половина. Още тогава двамата си обещали да направят и втора сватба, лятна, както и да се венчаят в църква.

 

Първоначалните им планове за морско тържество в любимия им Созопол обаче се променили, след като станало ясно, че ще ходят на едномесечна обиколка из Америка. Тогава на Антония й хрумнало, че могат да се оженят в Лас Вегас. За една седмица тя успяла да проучи всички видове сватби в столицата на хазарта – от такава, в която те жени Елвис Пресли, до разходка с хеликоптер до Големия каньон.

 

Двамата с Александър се спрели на по-класически вариант – венчавка в църква и обяд в хавайски ресторант, организиран от кумовете, техни приятели руснаци от Лос Анджелис.

 

Носителката на титлите „Мис България 2009” и „Мисис Русия 2012” избрала дълга копринена рокля в червено, с асиметрично деколте и класически воал, дело на дизайнерката София Борисова. Александър бил с костюм, като на ревера имал акцент – червена роза, за да хармонира с малкия букет от червени рози на Антония.

 

„Аз исках да съм по-небрежно облечен, защото беше 40 градуса, но нямаше как”, обясни Александър. Двамата се пошегуваха с Гала, че ако поискат да се разведат, ще трябва да късат три свидетелства – едно руско и две американски – от гражданския брак там и от църквата.

 

В Америка властите не признали документа от Москва и затова се наложило влюбените да сключват за втори път граждански брак. Гала пък им пожела не само да не се развеждат, но и да превърнат в традиция размяната на брачни клетви и всеки път да се женят на различно място.

 

Антония и Александър били силно впечатлени от жената, която ги венчала и от начина, по който им говорила. Двамата даже успели да се просълзят под влиянието на силните емоции.