Първият блус на Алекс Раева с момче – на 16 години на "Foreigner"

Наско успя отново да грабне журито и публиката на X Factor. След коварната настинка, която беше отнела гласа му миналата седмица, вчера рапърът от Варна излезе отново уверен на сцената и представи "Sexy Back" на Джъстин Тимбърлейк.


Стилен, усмихнат и готов да докаже, че е истинска звезда, Наско отвя журито с изпълнението си, а Любо призна, че всеки път става все по-добър. „Ти ни помете! Очаквам на финала да изпееш Павароти!”, бяха думите на певеца. Той призна, че не го е очаквал и дори е бил убеден, че Наско няма достатъчно певчески умения за шоуто.


Най-трудно за Наско е да съчетава училище, баскетбола и X Factor. Всяка седмица той навърта по 1000 километра, за да може да ходи на училище и да се подготвя за лайфовете в X Factor.


Още един участник бе похвален вчера. „Ти открадна вечерта” бяха думите на журито за 15-годишната Ана-Мария. Тя излезе на сцената и ни показа как се чувства музиката, както отбеляза Заки. Най-малката участничка изпя "I Wanna Know What Love Is" на Foreigner. Алекс Раева пък сподели, че на тази песен е бил първият й блус с момче, когато е била на 16 години.


Комплименти получи и Теодора с единствени забележки от Саня за сценографията. Таня успя да преодолее болестта си и изпълни Бийтълс безупречно и „отвя” Мария Илиева.


Жана отново взриви сцената с Адел и неочаквано включване от Риана. Критики за своята „обраност” и „смиреност” получиха Иван и Яница и Глория, но техните ментори защитиха своите участници, че именно това са търсели в техните изпълнения.


Днес на сцената на X Factor ще се качи и Богомил. Той ще изпълни хита си „Тялото ти в ритъм” и ще си припомни още веднъж какво е чувството да си на сцената на музикалното шоу, в което преди две години успя да спечели сърцата на публиката.


Освен това ще стане ясно кой ще напусне X Factor и ще се раздели с мечтата си да бъде победител. Кой ще отпадне днес, ще видим от 22.00 часа по Нова ТВ.


Повече информация можете да откриете на сайта на X Factor, както и на Фейсбук страницата.


Гледайте X Factor елиминациите – днес, 25 октомври, от 22.00 часа по Нова ТВ.