Лияна ще яде люти чушки и ще рецитира стихотворение

Готови ли са Съквартирантите на всичко в името на победата – това ще провери Big Brother тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ. Изправени пред поредното изобретение, наречено „Генератора на случайността”, звездите ще се сблъскат с поредица интересни предизвикателства.

 

Лияна ще се опита да бъде изключително сериозна, докато чете стихотворение от Иван Вазов и същевременно яде люти чушки. Стойко ще трябва да се обясни в любов на Станка, докато дъвче лимони. На Пламен Медаров ще бъде поставена задачата да изтанцува еротичен танц, но с условието да бъде „охладен“ – той ще влезе в съблазнителна роля с кубчета лед в бельото си. Какви ще бъдат предизвикателствата към останалите Съквартиранти и до колко затрудненията ще им попречат, ще разберем тази вечер от 20:00 часа.  

 

От два месеца Съквартирантите живеят в изолация от външния свят и са в пълно неведение за случващото се в България. Тази вечер Big Brother ще отвори очите им за събития, към които нито един българин не може остане безразличен. Звездите на VIP Brother 2013 ще видят толкова шокиращи картини, че някои от тях дори ще се усъмнят в достоверността им. Какво ще видят звездите и какви са настроенията в Къщата само два дни преди големия финал, зрителите ще видят тази вечер от 20:00 часа само в ефира на Нова ТВ.

 

Информация за най-актуалните събития и новини от Къщата на VIP Brother 2013 може да следите на facebook.com/vipbrother.bg и сайта на шоуто: www.vipbrother.bg 

 

Трейлър за днешния епизод на VIP Brother 2013 ще имате възможност да видите през деня в Nova Play.