Криси Мак предизвика фурор в интернет след съобщението си в Туитър

22-годишната американска порно звезда Кристи Мак направи изключително шокиращо предложение през социалната мрежа Туитър. Актрисата обеща орална любов на човека, който представи най-доброто изобретение от „Лего”.

 

Който ми направи най-доброто „Лего” произведение, което да сложа в дома си, ще получи орална любов”, написа Кристи в профила си, където има над 390 000 последователи. Това предизвика фурор в мрежата, като ентусиасти засипаха актрисата със снимки на „Лего” фигури.

 

Някои хора твърдят, че това е поредният опит на звездата да търси сензация, с която да увеличи броя на последователите си. Самата тя отвърна, че няма нищо вярно в твърденията, като се определи като „лека жена, която обича „Лего”.

 

Кристи Мак не е първата порно звезда, която предлага секс през Туитър. През 2010-а година, холандската ѝ колежка Боби Идън обеща, че ще задоволи орално всичките си последователи, ако Холандия спечели световното първенство по футбол. „Лалетата” не успяха да вземат титлата в Южна Африка, но съобщението на Идън ѝ донесе набързо още 90 000 последователи в социалната мрежа.

 

Остава да разберем дали Кристи Мак ще изпълни обещанието си.