Най-новото шоу на Нова ТВ за деца с певчески талант - „Големите надежди”, стартира на 12 март от 20 ч.

Днес, 12-и март, от 20.00 ч. стартира най-новото шоу на Нова ТВ за деца с певчески талант - „Големите надежди”. Негов водещ ще бъде Драго Симеонов, а журито ще бъде в състав – Веселин Маринов, Дивна и Любо Киров.
 
Журито е най-развълнувано. Ние не сме се виждали нищо от това, което се случва предварително – нито кастингите, нито имаме някаква идея какво предстои.  Ще бъдем много изненадани”, разказа певецът Любо Киров пред „На кафе”.
 
На свой ред Веселин Маринов призна, че с всеки изминал ден се чувства все по-притеснен за това, което предстои.
 
„Винаги съм бил от позицията на изпълнителя и съм говорил малко недоброжелателни думи за журито, когато ме е ощетявало, и съм смятал, че то е един субективен фактор”, сподели певецът и допълни, че много се зарадва, когато разбрал, че ролята на журито ще бъде по-скоро да бъдат съветници на малките изпълнители.
 
„Това е много хубаво, детската душа е много ранима. Мисля си, че трябва така да направим, че да убедим децата, че това е една игра и е много рано да се вземат за големи звезди”, заяви още Веселин Маринов.
 
Членовете на журито разказаха, че на първия концерт зрителите ще видят 10 деца, като половината от тях ще отпаднат. Кой ще продължи напред ще зависи единствено от зрителите.
 
„Зрителите трябва да знаят, че има деца, които са родени за сцената и техният талант не може да бъде скрит в хола, детската градина или в училището им и трябва да има такова шоу”, обясни водещият Драго Симеонов.
 
Той повдигна още малко завесата и разкри, че участниците са между 4 и 14-годишна възраст. И са изключително интересни: „Имаме момиченце, родено в САЩ, живяло в Хонконг, имаме и близнаци".
 
Водещият беше категоричен, че децата няма да бъдат стресирани от това, че ще се показват на сцената, тъй като много от тях са лауреати на различни конкурси.
 
Какво разкриха още гостите на Гала преди старта на ‘Големите надежди” – гледайте във видеото.