Премиерата на сингъла ще бъде тази вечер по време на церемонията на Годишните музикални награди на БГ Радио

Победителят от втория сезон на X Factor Жана Бергендорф ще представи за първи път своя дългоочакван дебютен сингъл тази вечер, по време на церемонията по връчването на Годишните музикални награди на БГ Радио в Благоевград. 

Само преди месец Жана се върна от Лондон, където освен срещата със създателя на формата Саймън Кауъл и едни от най-известните в момента изпълнители, работи и по първото си парче с музикалния продуцент на X Factor UK и US Рей Хеджис. Резултата ще чуем буквално след броени часове на сцената на Годишните награди на БГ радио, както и в ефира на Нова тази неделя, 11 май, от 22.00 ч., когато ще бъде излъчена церемонията по награждаването. 

Освен дебютното парче на Жана, почитателите на българската музика ще чуят за първи път премиерата на още девет песни. В Благоевград заедно с водещия Любо Киров тази вечер в 21.00 ч. на сцената ще излязат още 100 Кила, Ангел и Моисей, Били Хлапето, Б.Т.Р., Графа, Дивна, Играта, Камелия Тодорова, Криско, Лео, Маги Джанаварова, Мариана Попова, Мария Илиева, Михаела Филева, Невена, Печенката, Прея, Сантра, Сигнал, Светльо Къслев, Соня Мембреньо, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, D2, Dexter, Pavell & Venci Venc’, ВенЗи.