Вероятно актрисата е претърпяла неуспешен химичен пилинг, смята в. „Дейли мейл”

Холивудската актриса Рене Зeлуегър предизвика истински шок сред медиите и в социалните мрежи, след като се появи на събитие в Лос Анджелис в понеделник и бе неузнаваемо променена, предаде вестник „Дейли мейл“, цитиран от Vesti.bg.

 

Впечатление прави състарената ѝ кожа, която според изданието е претърпяла неуспешен химичен пилинг, но освен това веждите ѝ са напълно различни, от което всъщност идва и голямата промяна. 45-годишната звезда сега е заложила на естествените вежди, които правят погледа ѝ много по-мек.

 

Според известния холивудски гримьор Рейчъл Ууд, която работи със знаменитости като Марая Кери, Рене „не си е свършила работата“ по външния вид. Пред сайта MailOnline тя казва, че „цветът на веждите ѝ не е подходящ за нея. След пилинга в момента кожата ѝ е леко червеникава. Медният отенък на веждите ѝ ги прави незабележими, а тена на лицето – изкуствен“.

 

Самата Рене също коментира промяната си пред сп. "Пийпъл" с думите: "Приятели, радвам се, че виждате промяната в мен. В момента водя един различен, щастлив и пълноценен начин на живот и явно това ми се отразява. Според приятелите ми сега изглеждам много по-спокойна и здрава. Аз самата не се бях чувствала така от дълго време". Освен това Рене отрече да се е подлагала на пластични интервенции.

 

Източник: Vesti.bg