Студентката проговаря за доказателствата срещу нея

 

Борислава Латинова проговори пред Нова телевизия отново, след като предпочете да мълчи по време на проверката дали е била обискирана по унизителен начин от полицай Нели Върбанова. 

 

Припомняме ви, че прокуратурата сложи край на предварителната проверка, която показа, че полицайката Нели Върбанова не е унижавала Борислава по време на обиска. От полицията цитират кадри от видеокамери, както и детектора на лъжата, на който Върбанова се подложи. 

Още по темата

 

Свидетели на случая също не споменават за грубо отношение и бъркане под бельото на студентката, за каквото разказа тя в ефир в началото на месеца. Предполага се, че тези свидетели са момчетата, с които студентката е била в онази нощ. 

 

"Не вярвам на всичко това. Не знам как полицай се разпитва от полицай. Всичко е нагласено и според мен въобще не е имало полиграф. Не знам и за свидетелите”, заяви Борислава.

 

На въпрос дали би седнала на детектор на лъжата, тя отговори, че „й е все тая” и че не тя е постъпила лошо, за да й поставят условия. Борислава коментира още, че не се притеснява от очна ставка, а от това, че ще види полицай Нели Върбанова.

 

„Ще я видя в съда, надявам се”, допълни студентката. Тя се усъмни и за липсата на записи от камерите с думите, че ако е имало такива, са щели да ги излъчат по телевизията, каквото и да е имало на тях.

 

На въпрос дали има криминални прояви, Борислава категорично отрече. Отрече и да употребява наркотици.


"Няма за какво да се извинявам, защото тези работи се случиха. Тя ще трябва да ми се извини, не аз на нея и вярвам в това", убедена е Борислава Латинова.

 

Какво смята адвокат Марин Марковски за казуса - гледайте във видеото.

 

Репортер: Тина Ивайлова