Той бе представен пред феновете на фестивала "Комик-кон" в Сан Диего

 

Екипът на продукцията "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта", чиято премиера се очаква през март 2016 година, показа на фестивала "Комик-кон" новия трейлър на филма.

 

Феновете се срещнаха с режисьора Зак Снайдър, актьорите Бен Афлек, Хенри Кавил и Гал Гадот. Афлек, който играе Батман, заяви, че е чувствал известно напрежение, след като тази роля беше много успешно изпълнена от неговите предшественици Джордж Клуни и Крисчън Бейл. 

Още по темата

 

Феновете възторжено приветстваха финалната сцена, когато Супермен (Хенри Кавил) разби вратите на Батмобила, а от него излезе Батман, за да му се противопостави.

 

Друго събитие на фестивала, който се провежда в калифорнийския град Сан Диего, бе представянето на филма "Х-мен: Апокалипсис", който ще излезе на екран през месец май догодина.

 

Режисьорът на лентата Брайън Сингър разкри, че действието в "Апокалипсис" се развива през 80-те години, едно десетилетие след събитията от предишната лента от 2014 година "Х-мен: Дни на отминалото бъдеще". Докато светът свиква все повече с мутантите, те трябва да се справят с нови предизвикателства. Но междувременно се е развила тайнствена и мощна секта, която счита мутантите за богове. Снимките на "Х-мен: Апокалипсис" са в петата си седмица.