Първата българска продуцентска и дистрибуционна компания за онлайн видео издирва видеоталантите на България

 

Първата българска продуцентска и дистрибуционна компания за онлайн видео - 7Talents издирва видеоталантите на България.  

 

7Talents дава възможност на всеки от вас да сподели идеите си чрез видео. Ако попаднете на нещо уникално или мислите, че самите вие и вашите коментари по теми, които ви вълнуват, са уникални, може да се заснемете дори с телефона си и да изпратите материала. 7Talents ще финансира спечелилите конкурса автори и ще ги подкрепи с реализацията на проектите им. 

 

Златка Димитрова е сред първите популярни личности, осмелили се да хванат камера в ръцете си и да заснемат свой влог. 

 

„Нямам търпение да ви споделя, че съвсем скоро започнах да водя мои видео-дневници, които ще споделям единствено и само с вас. В тях ще разказвам за интересните неща, които се случват с мен и ще ви покажа истинската Злати, такава, каквато е. Затова се абонирайте за моя профил във Vbox и дайте по едно лайкче”, призовава Златка Димитрова.

 

Към 7Talents се присъединява и един ветеран в мрежата – Даниел Петканов, по-известен като Лудия репортер. 

 

„В България нямаме поле за изява като цяло, особено младите хора, затова най-лесният начин човек да се изяви е именно чрез една такава интернет платформа. Ти можеш да печелиш пари от тази работа и да ставаш популярен в същото време, можеш да си намериш дори гадже, както направих и аз, и то жена”, заявява Даниел Петканов.

 

Собствени канали във VBox7 ще имат и фолкдива, топмодел, тв водеща, популярни блогъри от уеб пространството и др. Не забравяйте, че не е нужно да сте популярна личност, за да участвате. Конкурсът е за всеки – могат да се включат и пълни аматьори, както и професионалисти. Повече информация за конкурса на: 7talents.bg. Срокът за изпращане на материалите е 31 август.