Филмът "Мъжът от U.N.C.L.E." и "Барби в рокендрол принцеса" са премиерите тази седмица

 

Наполеон Соло (Хенри Кавил) е най-ефикасният агент на ЦРУ, а грузинецът Иля Курякин (Арми Хамър) е най-младият и най-добрият агент на КГБ. Америка трябва да се съюзи с Русия и ще се лее кръв - с интриги, конспирации, много екшън и хумор.


Филмът „Мъжът от U.N.C.L.E.” ни връща в началото на 1960-те години, агентът на ЦРУ и агентът на КГБ участват в съвместна мисия срещу тайнствена криминална организация, която разпространява ядрени оръжия и технологии. Единствената им следа е дъщерята на изчезнал германски учен, чрез когото биха могли да се инфилтрират в организацията и да предотвратят глобална катастрофа.


„Това е шпионски трилър и е римейк на популярен телевизионен сериал. Забавен и с добре намерен баланс между екшън и интрига, филмът ще забавлява публиката”, обясни кинокритикът Деян Статулов.


U.N.C.L.E. е акроним на организацията "United Network Command for Law and Enforcement".

 

Анимацията „Барби в рокендрол принцеса” е втората премиера тази седмица. В нея куклата влиза в роклите на принцеса Кортни – модерно момиче, но все пак родено с корона на главата.


По сценарий следва втора размяна на ролите: едно недоразумение сменя местата на Кортни и рокзвездата Ерика, така че принцесата попада на лагер за звезди, а певицата – в такъв за принцеси. Сред смели прически, тоалети с пайети и сладки песни, момиченцата в киносалона ще попият и някой и друг урок за приятелството и адаптацията в големия интересен свят.


Повече по темата гледайте във видеото.