Не пропускайте най-щедрото телевизионно предаване и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.

Докато екипът на най-щедрото телевизионно предаване в българския ефир продължава своята обиколката, за да покаже как едни от късметлиите се наслаждават на бързо и лесно спечелените си пари, нови 12 щастливци дойдоха в офиса на Национална лотария тази седмица, за да получат от водещата Рая Пакова чекове на обща стойност 280 000 лева.


Първият голям късметлия, който получи чек за своята печалба тази седмица се казва Василка Георгиева от град София. Тя си е спечелила 100 000 лева от билета „Кеш х10". „Чувствам се перфектно, след такава голяма печалба няма как да не се чувствам перфектно", сподели Василка. Втората по големина печалба отиде при Григор Голчев от град Пловдив. Той  получи чек за печалба в размер на 12 месеца по 5 000 лева от билет „Печалба за цял живот“. Новият билет на Национална лотария „Златните пирамиди“ е бил късметлийски за Иван Кабаков от село Устрем, който получи чек за първата голяма печалба от този билет на стойност 50 000 лева. Веселин Петров от град Варна получи чек за 10 008 лева печалба от лото играта на Национална лотария „Лото Спорт“. Паскал Паскалев от град Добрич пък се сдоби с чек за 10 002 лева благодарение на игра „Лото 6 от 47". Чек за 10 000 лева получи Диян Паналов от град Неделино. Той е имал късмет с билета „Бинго Лото“. Билетът „Лото Зодиак“ уреди с чек за 10 000 лева Янълмаз Кязим от град Варна. Стефка Димитрова от град Дряново получи също чек за 10 000 лева печалба, но от билет „Златната 7". Благовеста Радославова от град София получи чек за 5 000 лева благoдарение на билета „Сбъдни мечтите си”. Веска Петрова от град Ловеч също получи чек за 5 000 лева. Късметлийският за нея билет е бил „Monte Carlo Рулетка". Айше Ахмедова от град Ямбол получи чек за 5 000 лева от билет „Лото +”. Последният късметлия, който получи чек за своята печалба тази седмица, се казва Пламен Радославов от село Изворово. Той е имал късмет с билет „Златната 7“ и си е спечелил 5 000 лева.

Не пропускайте да видите кои ще са новите късметлии с невероятни печалби от Национална лотария следващата събота от 19.30 ч. по Нова.