Не пропускайте специалните епизоди на Национална лотария в събота от 19.30 ч. по Нова

Водещата на Национална лотария Рая Пакова отново посети град Поморие, за види какво са направили със страхотната си печалба от Национална лотария семейство Стоянови.

Пенка Стоянова е името на късметлийката, която на 21 февруари 2015 г. спечели 48 000 лева от телевизионната игра „Сейфове“. Веднага след предаването щастливката инвестира спечелените пари в закупуването на къща, на която построява още един етаж, където ще живеят децата й. Прави ремонт на всекидневната, кухнята и спалнята. Остава само да се довърши етажът, който е предназначен за децата й.

„Има още много работа, но сме много щастливи. Национална лотария сбъдна мечтата ни за собствен дом", с усмивка обясни мъжът на Пенка. Освен собствена къща с част от спечелените пари Пенка си купува и право за продажба на плодове на плажа в град Поморие. „Искам да съм самостоятелна, да работя през лятото и да изкарам пари“, сподели късметлийката пред Рая.

Новият сезон на предаването Национална лотария започва през есента. Вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии спечелили от телевизионните игри на най-щедрото предаване в България.  Регистрирайте сега поне 1 билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри“ и ще участвате в следващите 4 последователни жребия за „Телевизионните игри Национална лотария“.

До започването на новия сезон не пропускайте как се промени живота на спечелилите участници в специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.