Кой ще бъде мъжът, заради когото участничка ще възкликне „Ще се бием”?

 

Две влюбени двойки още преди старта на „Фермер търси жена” утре. Това обяви в ефира на „Здравей, България”продуцентът на романтичното риалити Витомир Саръиванов.

 

Във "Фермер търси жена" зрителите ще видят хора, които са интересни и впечатляващи като визия, история и бизнес, заяви Саръиванов. 

 

"От утре жените тръгват на поход за своя фермер. Оказва се, че много млади момичета са готови да направят тази стъпка, защото явно нямат възможност да създадат нормална връзка в съвременния свят", заяви той. 

 

Той разказа, че всички фермери са получили писма от кандидат-съпруги, като обаче кореспонденцията за по-скромните е била по-малка. 

 

Двама от фермерите, които са получили по-малко писма и няма да продължат напред в предаването, вече са намерили своите половинки именно сред момичета, които са им писали. Така още преди своя старт, предаването доказа, че любовта между фермер и градско момиче е възможна.
 

"Петимата, които получиха най-много писма, продължават нататък. Утре зрителите ще видят кои са те. Ще видят и момичетата, които самите те сиу избраха", уточни продуцентът. 

 

„Ще видим пет различни истории, събрани в едно. Това е като пет различни филма”, обобщи Витомир Саръиванов, като загатна, че в някои от фермите войната за сърцето на фермерите ще бъде наистина сериозна.
 

В това зрителите ще се убедят още в първия епизод, когато ще видим първи прояви на конкуренция и женска ревност, но и първи любовни искри между някои от участниците. Любов от пръв поглед ще пламне в една от фермите, където една единствена снимка ще бъде достатъчна за фермера да каже „Трябва да е тя”. В търсене на своето специално момиче, участниците ще разчитат на сериозно подкрепление – снахи, братя, лели и дори хвърляне на ези-тура ще им помагат в трудния избор. Изискванията на мъжете ще варират от „умна и работлива” до „стройна и слабичка”. С различни заявки и нагласи в това любовно приключение ще се впуснат и дамите. За първата си среща някои от тях ще се подготвят със специален подарък, докато други ще очакват подарък.

 

Кой ще бъде мъжът, заради когото участничка ще възкликне „Ще се бием”? Колко различни ще са избраниците на фермерите и как ще започне тяхната романтична история? Зрителите ще разберат в първия епизод на „Фермер търси жена” – утре, 18 септември, от 21.30 ч. по Нова.
 

 

Не пропускайте втория сезон на "Фермер търси жена", който стартира от утре в 21.30 часа в ефира на Нова телевизия!