Джорджано с VIP концерт в Къщата тази по Нова

Нови изненадващи противоречия предстоят в Къщата на VIP Brother по Нова. Гъмов ще се изправи срещу „Ритон” и ще постави под съмнение успеха на мисия „Напудреният Орфей”. Според актьора, избирайки да пеят техни песни, изпълнителите не са се справили с основната задача – битката със собственото им его. Думите му ще срещнат сериозен отпор от страна на Здравко, който ще защити емоционално както себе си, така и честта на „Ритон”. 

Още едно противоречие ще изплува на повърхността. Досега Иво имаше изключително позитивно отношение към Светлана, но тази вечер колоритният водещ ще влезе в директен конфликт с красавицата. 

В понеделник зрителите видяха как Луна в крайна сметка се раздели с удължителите на косата си. Big Brother обяви, че възстановява целия седмичен бюджет на Съквартирантите, но те не се трогнаха от постъпката на певицата и обявиха, че няма да го приемат. Допълнителните 738 лева звездите решиха да вложат в нещо нестандартно, а именно – концерт на Джорджано. Въпреки че според Големия брат това биха били най-неразумно изхарчените пари, той ще изпълни желанието им. В дейли епизода по Нова зрителите ще видят как звездите ще посрещнат противоречивата интернет сензация и ще станат част от истински купон в Къщата. 

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.