Шест души загинаха в резултат на пътните инциденти

 

Тежка катастрофа на магистрала „Тракия” на 313-ти километър в посока Бургас. Две жени загинаха на място. Шофьорът и другият му спътник - италиански граждани са в болница без опасност за живота. Катастрофата е станала около 13:30 часа по обед. И още тежки пътни инциденти белязаха днешния ден.


Отново на „Тракия” край Пазарджик, 34-годишен мъж от Пловдив загина, след като управляваният от него лек автомобил се вряза в ТИР. Катастрофата е станала на 96-ти км на магистралата, на прав участък в посока София. Според водача на ТИР-а, автомобилът се е движил с 200 км в час. С помощта на пожарната автомобилът беше издърпан изпод ремаркето на камиона.

 


Трима загинаха на място при тежка катастрофа на пътя от Калофер към Бургас късно снощи. Двама са ранени и откарани в болница в тежко състояние. Вероятна причина за инцидента е употреба на алкохол. В един от двата катастрофирали автомобила са открити бутилки с концентрат, а според очевидци четиримата пътници са пирували в заведение край Калофер, преди да се качат на колата.


Заради инцидента Подбалканският път беше затворен и се образуваха тежки задръствания. Полицията отби движението по обходен маршрут.


Повече по темата гледайте във видеото.