Novanews.bg дава шанс на двама човек да спечелят билети

Novanews.bg дава шанс на двама души да спечелят два двойни билета за филма от "Киномания" "Почти нормален". Отговорете правилно на въпроса:

 

Кой е режисьор на филма „Почти нормален”?

А: София Копола;

Б:  Алехандро Иняриту;

В:  Уди Алън.

 

Изпращайте отговорите до 18 ноември, сряда, придружени с трите ви имена, населеното място, в което живеете, възрастта и телефонен номер, на имейл igri@ntv.bg. 

 

Двама от вас ще спечелят два двойни билета за „Почти нормален”. Филмът ще бъде прожектиран на 19 ноември. А Даниела Стойчева от София спечели билет за филма "Слънчев удар".

 

 

Филмът на „Лента” - "Почти нормален", който е част от фестивала „Киномания”, е с Хоакин Финикс и Ема Стоун в главните роли. Той ще има своята специална предпремиера в рамките на фестивала. Прожекцията е на 19 ноември, от 19.00 часа в зала 1 на НДК. Филмът ще се разпространява и в кината от 27 ноември.

 

"Лента” е марката, с която „Нова Броудкастинг Груп” навлезе на пазара на киноразпространение в България. Компанията вече представи на българските зрители селекция от изключителни холивудски заглавия, а oт 27 ноември в киносалоните ни очакват премиерата на новотo заглавие на легендарния режисьор Уди Алън – „Почти нормален”, както и комедията с участието на Оливия Уайлд „Тиха нощ, луда нощ”.