Belcanto стават мафиоти, а Христиана Лоиузу – индийска принцеса, в нощта на филмовата музика

Нощта на филмовата музика ще превърне участниците в X Factor в главни герои на любими сюжети, както и в изпълнители на най-големите хитове на киното. Тенорите от Belcanto ще се преобразят в истински мафиоти, за да изпълнят едно от парчетата на всички времена.

 

Дарина Йотова ще бъде новото момиче на Джеймс Бонд, което ще има възможност да интерпретира по свой начин някоя от емблематичните песни към филмите за агент 007. Кристиан Костов ще оглави редиците на каубоите, донасяйки Дивия Запад на сцената на X Factor. Ева-Мария ще заеме главната роля в романтичен филм от 80-те, който остава в историята с един от най-популярните саундтракове. В нова светлина ще се представи Християна Лоизу, излизайки на сцената като индийска принцеса, а A.V.A ще демонстрират майсторски умения в сериозна хореография. Спектакъл, достоен за най-впечатляващия мюзикъл ще създаде Виктория с автентично изпълнение,  оригинални костюми и невиждани танцови стъпки.  

 

С какво ще изненадата публиката, Александрина, Стивън и Salute? Кои ще бъдат големите изненади в нощта на филмовите изпълнения? – ще разберете тази вечер, от 21:00ч. по НОВА.

 

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във vbox7.com.