Историите се превръщат в легенда

Турнирът по Генерал на Jim Beam е легенда. В последните 14 години датата 19 ноември означава само едно – празник на истинския бърбън, играта Генерал и доброто настроение. Традицията ще бъде спазена и тази година, а срещата е в Jim Beam Club, където ще са най-популярните лица на България.

 

"За четиринадесет години Турнирът по Генерал се превърна от специално събитие в истинска легенда, благодарение на верните ни приятели, които имахме щастието да срещнем по този хубав повод”, споделят организаторите на събитието.

 

Сред участниците са победителят от миналата година Владо Вишански, както и предишните носители на титлата Генерал - Ники Кънчев,  Велизар Соколов-Заки и Владимир Ампов-Графа. Звездният Турнир ще бъде изпъстрен и с участието на Ваня Щерева, Диана Любенова, Стефан Щерев, Китодар Тодоров, Рут Колева, Сантра, Михаела Филева, Яна Грудева, Луиза Григорова, Нора Шопова и още много други.  

 

Отборите тази година ще са 10, а към надпреварата ще се включат с отбор и опитните играчи от онлайн Турнира по Генерал, който се провежда в момента. При отборите ще има и специално място, отредено на медиите, за да стане надпреварата още по-оспорвана. Битката ще се проведе в два кръга, в които ще участват 10-те отбора с по четирима играчи. Състезанието ще излъчи трима победители, които ще бъдат удостоени с титлата Генерал и ще получат специална награда всеки месец в продължение на една година.

 

В духа на 14-тия Турнир по Генерал освен легендарни участници ще има и легендарни бърбъни. Всички те са ултра примиъм с комплексен вкус и аромат, ръчно произведени в малки партиди по уникални рецепти, някои датиращи от преди два века. 

 

DJ Borche ще се грижи за музикалното настроение по време на Турнира, а балет Secret Garden ще изпълнят част от своето dance-fashion шоу с танци, костюми и светлини. Всички гости ще могат да се насладят и на кадифения глас на водещата Ива Дойчинова в съпровод от още двама специални водещи – Милослав Хугасян-Хуг и Владимир Николов, които през годините превърнаха Турнира по Генерал в това, което е днес – една бърбън легенда.