Не пропускайте епизода на хитовата крими поредица тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Учен, известен с прозвището Алхимикът, е следващата мишена в „Черният списък” по Нова. В епизода на премиерния криминален сериал тази вечер Елизабет „Лиз” Кийн преследва умопомрачения учен Ерик Третър, помогнал на десетки престъпници да избягат, като създава и убива техни генетични двойници. 

Междувеменно Реймънд „Ред” Редингтън събира съмишленици, с които си сътрудничи в издирването на къртицата във ФБР. Високотехнологични специалисти сглобяват данните от накъсаните класифицирани документи, за да разкрият кой стой зад опита за убийство на Ред. В същото време се надига напрежение между Лиз и съпруга й Том, които напредват с осиновяването. 

Не пропускайте 12-ти епизод на „Черният списък” тази вечер от 21.00 ч. по Нова. Ако сте пропуснали епизод от премиерния хитов криминален сериал – можете да го гледате отново в NovaPlay, а в официалния канал на „Черният списък” във Vbox7.com ще откриете и още интересни видеа. 

Същевременно „Черният списък” има специална задача към почитателите на криминалния жанр и приключенията – в специална Facebook активност на страницата на Нова телевизия. Включете се в предизвикателството и станете истински „Facebook агент на специални служби” тук