Вижте я!

Дали има по-добър начин за отпразнуване на пролетта от чифт (или няколко чифта, защо не) нови пролетни обувки? Възможно е. Но все пак обувките си остават един от най-добрите. Особено когато са свежи, актуални, отговарящи на най-новите европейски модни тенденции. Обувките имат качеството да добавят нов щрих и акцент към всяка визия и да осъвременят дори дрехите от минали сезони. А когато дизайнът се съчетава с качество, удобство и комфорт, нещата стават още по-хубави и пролетни. 

 

Не се съмняваме, че вече сте се замислили за обновяване на гардероба си и се оглеждате за най-доброто. А най-доброто се нарича KALAPOD.

 

Highslide JS
 

 

Защо точно KALAPOD и с какво тази марка е най-добрият избор за новите ви пролетни обувки? Вдъхновени от дизайнерски колекции и най-новите линии и тенденции, те са точно това, което ви трябва, за да се чувствате модерни, динамични и в час. Независимо дали става дума за ежедневието, официални случаи или спорт – в www.kalapod.bg ще намерите точно това, от което имате нужда. Разнообразието от модели, цветове и размери е огромно – можете да избирате от над 6000 обувки, боти, ботуши, балерини, сандали, мокасини, спортни обувки, чехли, дамски и мъжки кецове. Продуктовата гама се обновява всяка седмица, така че можете да сте сигурни, че ще намерите нещо за себе си. Новата пролетна колекция ви предлага удобни, цветни и красиви ежедневни, спортни и елегантни обувки, напълно в тон с пролетното настроение и слънчевото време. И понеже пролетта ни вика да излезем от домовете и офисите си и да се порадваме на слънцето и въздуха, обувките на KALAPOD са това, което ни трябва за една дълга хубава разходка. Удобни, комфортни и създадени с грижа за клиента и неговите крака, те ще направят ходенето още по-приятно. 

 

Модерна и красива визия, съчетана с комфорт – кой би могъл да иска нещо повече? Е, когато става дума за KALAPOD, винаги има повече. И това е изключително доброто съотношение качество/цена, почти без конкуренция на пазара. Можете да си позволите не един, а няколко чифта нови обувки от пролетната колекция – каква хубава новина, нали? Ако не уцелите подходящия размер или се разколебаете (или пък ви налегнат угризения, че сте се увлекли и сте прекалили с шопинга), винаги можете да върнете закупените обувки в срок от 14 работни дни. Това е, което прави KALAPOD различни – специалното отношение към клиента. Цялата им фирмена политика е насочена към вашето удобство, затова можете да заплатите според предпочитанията си с банкова карта онлайн или с наложен платеж при доставка. А доставката – още една добра новина – за поръчки на стойност над 40 лв. е безплатна. Периодичните промоции, намаления и разпродажби са още едно от предимствата на KALAPOD и още нещо, което да ви убеди напълно, че правите най-добрия избор.

 

И понеже пролетта е на вратата, не губете излишно време. Възползвайте се от удобството на интернет пазаруването и изберете новите си пролетни обувки спокойно и с удоволствие. След това ви остава само да ги обуете, да излезете и да се насладите на разходките, на срещите с приятели, на партитата и на спорта. Пролетта заслужава най-доброто, също както и вие.

 

*Платена публикация