Новите хитови филми ще превземат телевизионния ефир с премиери всеки петък от 20.00 ч. по Нова

Истинска кино пролет, изпълнена с много емоции, смях, екшън и изненадващи обрати очаква зрителите на Нова. Новите хитови филмови заглавия и тази година ще имат запазено място за своя дебют в българския ефир с „премиера в петък” в програмата на телевизията.

 

От 11 март, всеки петък в 20.00 ч. по Нова, в продължение на няколко месеца почитателите на седмото изкуство ще могат да се насладят на някои от най-интересните и популярни ленти във всички жанрове, създадени през последните години.

 

Началото на филмовата пролет този петък, 11 март, в 20.00 ч. ще поставят световноизвестният продуцент и режисьор Люк Бесон и неговият партньор Камил Деламере с премиерния екшън-трилър „Престъпно предградие”, вдъхновен от култовата френска лента „Предградие 13”. Във филма обичаният актьор Пол Уокър прави една от своите последни роли, съюзявайки се с френската звезда Давид Бел, за да се отмъстят на рап звездата RZA, който се превъплъщава в гангстерски бос и тормози населението на Детройт.  

 

Щафетата на 18 март ще поемат Бен Стилър и Еди Мърфи, които също ще търсят отмъщение за откраднатите им спестявания, но плановете им ще се объркат в забавната екшън-комедия „Кинти в небето”. Нова мисия очаква и един от най-успешните агенти на ЦРУ в смразяващия кръвта трилър „Джак Райън: Теория на хаоса“ на 25 март. Крис Пейн се влиза в образа на прословутия герой на Том Кланси, за да се справи с финансовия тероризъм на руската мафия, но едва ли ще му бъде лесно, защото един от неговите противници ще бъде българският актьор Алекс Алексиев – една от звездите в новия български сериал „Откраднат живот”. Роуън Аткинсън пък ще покаже забавната страна на шпионажа, като се отново се превъплъти в най-несръчния британски агент в хитовата комедия „Джони Инглиш се завръща” на 1 април. Този път на Джони е поверена охраната на китайския премиер и трябва да направи всичко възможно, за да го спаси от лапите на опитни терористи, предотвратявайки дипломатически скандал. Това са само малка част от кино изненадите, които очакват зрителите в телевизионния ефир през пролетта.

 

Не пропускайте премиерните хитови заглавия тази пролет всеки петък от 20.00 ч. по Нова.