Това е лесно постижимо с KALAPOD – новата марка обувки на българския пазар

Лятото наближава, а с него и ваканцията – любимото време на всяко дете. Довиждане, училище, здравейте, игри! И колкото да се променят времената и компютрите, таблетите и телефоните да заемат все повече време от ежедневието, децата са си деца. А децата имат нужда от движение. Тичане, скачане, футбол, катерене по дървета и каране на колело – всичко това е неизменна и важна част от детското лято. Но за да се изживее всичко това пълноценно, има едно важно условие – хубави и здрави обувки.

 

За ваш (и на децата ви) късмет, това е лесно постижимо с KALAPOD – новата марка обувки на българския пазар. На www.kalapod.bg ще откриете разнообразие от качествени детски обувки за всички видове забавления.

 

Гуменките или леките летни маратонки са идеалните обувки за момчетата и за по-буйни игри и спортове. Те са изключително удобни дори за нас, възрастните, а какво остава за децата, които цял ден са в движение? Леки, проветриви, с еластични подметки и лесни за пране, те са задължителни – не само за игри и преходи, но и при по-хладно време. Дори детето ви да ходи основно със сандали през лятото, не пренебрегвайте спортните обувки, ако искате да му осигурите максимален комфорт.

 

За малкото ви момиченце пък са обувките тип „балерина”. С тях тя гарантирано ще се чувства като истинска принцеса. Пъстри и красиви, с декорации или изработени от дантела, те са най-доброто допълнение към ефирните летни роклички, едно истинско украшение за детските крачета.

 

Сандалите са класическият избор за лятото – и за момчета, и за момичета. Те са незаменими за разходки из града и по-спокойни занимания. Със сандалите крачетата дишат, а регулиращите се каишки  ще позволят на детето да ги носи цяло лято – не се съмнявайте, че за три месеца краката му ще пораснат.

 

А понеже детските крака растат изключително бързо, освен здрави, удобни и красиви, детските обувки трябва да бъдат и на добра цена. Няма смисъл да инвестирате десетки или дори стотици левове в нещо, което ще се носи само един сезон. По-добре е да му купите няколко чифта, които да сменя. Така няма да сте неподготвени за всевъзможните ситуации, които съпътстват едно истинско детско лято – от мокрене и цапане, та до изгубване.

 

И отново KALAPOD е решението на този проблем. Качествени обувки на изключително добри цени – какво повече може да се иска? Ако момчето ви скъса няколко чифта кецове от ритане – няма проблем. Ако момичето ви иска няколко чифта балеринки за различните си тоалети – поглезете я. Обувките са не само част от облеклото, те са и радост, емоция, начин лятото да бъде наистина вълшебно.  

 

Погрижете се за краката на вашето дете, а KALAPOD ще се погрижи това да стане по най-лесния и удобен за вас начин – от спокойствието на вашия дом. Ако не успеете да уцелите размера, можете да върнете обувките безпроблемно в рамките на 14 работни дни. Ако детето ви е капризно и не си хареса нищо, не се безпокойте – проверете отново следващата седмица, когато колекциите ще са обновени. И понеже KALAPOD наистина се грижи за клиента, доставката при поръчка над 40 лв е безплатна.

 

За вас остава само да се заредите с летни емоции и да подготвите детето си за голямата ваканция. А покрай него, можете да подготвите и себе си. Да играете и лудувате заедно, обути комфортно и красиво – какво по-хубаво от това?

 

*Платени публикация