Конфликтът между Теди и Стела навлиза в нова фаза тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Сериозни любовни изпитания очакват героите в „София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по Нова Митко е раздвоен от вниманието на старата му ученическа любов Надя и настоящата му приятелка Роси.Автомонтьорът е изправен пред избор, който трябва да бъде направен, но който определено ще му навлече гнева на някоя от тях.

София, от друга страна, е напълно наясно със себе си. След като хваща Велин и Лора, тя е решена напълно да се оттегли от сформиралия се любовен триъгълник. Майката на Теди обаче дава втори шанс на провинилия й се съпруг, въпреки опитите на дъщеря й да я убеди да не го прави. Това още повече изостря отношенията между нея и непокорната блондинка Стела, което води до неподозирани последствия. Какви са те, гледайте в епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay