Не пропускайте риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Героите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова отново се изправят пред любовни изпитания. В епизода тази вечер Лиляна се извинява на Боби за агресивната си реакция, след като той й поднася годежния пръстен. Преосмисляйки прибързаното си поведение, Лиляна вече е готова да приеме жеста като проява на кавалерство. 

В друга част на града Митко не се чувства добре след среднощните премеждия, завършили с побой. Подозирайки, че побоят е организиран от братовчед му Анатоли, той решава да сложи край на отношенията си с Роси и Надя. 

Междувременно Бранко е ядосан на Дани заради провалената сделка. Бизнесменът му дава да разбере, че трябва да направи всичко по силите си, за да бъде подписан договорът и от другата страна. Подписът обаче не само изправя Дани пред морални ценности, но и може да му коства приятелството на Рая и Галя. Не пропускайте риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay