Продуцентът разкри подробности за снимките на риалити сериала по повод епизод 100

„Битува мнение, че младежката аудитория вече не гледа телевизия и че са много запалени в интернет, а всъщност „София – Ден и Нощ” доказва, че това не е точно така. Ние сме фаворит сред младежката аудитория като продукт, който гледат постоянно и на телевизионния екран, и в интернет”, разкри продуцентът Краси Ванков причината за успеха на риалити сериала в „Комбина”. 

„София – Ден и Нощ” отбелязва своеобразен юбилей – наскоро беше излъчен епизод 100 на поредицата в ефира на Нова. Риалити сериалът е истински феномен и в телевизионното, и в интернет пространството.

„Боби, Дани, Рая, Митко, София и Коко станаха тотални любимци на всички. Причината е, че наистина са много естествени и свежи, те са от плът и кръв. Говорят като връстниците си, вълнуват ги същите неща, ходят по местата, където всички млади хора ходят – те буквално са сред тях в същата обстановка. Така че приятелите от „София – Ден и Нощ” не са литературни образи, а съвсем истински образи от живота на младите хора в големия град. Те са непрофесионални актьори – обикновени млади хора, които се опитват да се справят с живота, падат, стават, гонят мечтите си точно по начина, по който се случва в истинския живот. Затова зрителите успяха да ги приемат и като много близки до себе си, развиха много топла и истинска връзка с тях. Даже си говорят директно с тях в страницата на сериала във Facebook” – разказа с усмивка Ванков.

„Героите ни имат огромен брой фенове. Имаме над 140 000 фена на страницата на сериала във Facebook и по 2 000 коментара на една снимка. Никога не обявяваме къде снимаме, но почитателите на сериала разбират и чакат героите да свършат снимките, пеят песни, много от тях правят карикатури и колажи с героите. Феновете ни наистина са много отдадени”.

Какво още разказа Краси Ванков за снимките на риалити сериала гледайте във видеото от „Комбина”.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay