Гледайте риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Коко решава, че има шанс да стане рап певец като кумира си Били Хлапето в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер той обаче става обект на подигравки от страна на съквартирантите си, които не го приемат насериозно. Само Били Хлапето, на когото Коко винаги се е възхищавал, може да му помогне в този отчаян момент, но дали мечтите се сбъдват така лесно?  

Междувременно София е толкова развълнувана след нощта с Димитър, че предпочита да не споделя нищо с любопитните съквартиранти. Зрителите обаче ще видят какви са истинските му мотиви по време на представянето на книгата на Димитър.

В епизода довечера любопитни подробности ще се разкрият и за Стела, след като Теди ще се възползва от удобен момент да разкаже за любовните й похождения. Как ще реагира Григор? Не пропускайте „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова. 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.