Не пропускайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Неприятни изненади от най-близките им хора очакват героите в „София – Дени Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по Нова изглежда, че връзката между Марио и Теди се възражда и двамата ще си дадат втори шанс до момента. „Меденият месец” обаче свършва, когато диджейката не разбира, че е подсъдима за дълговете на фирмата, прехвърлена ѝ от нейния любим. Дали Теди и този път ще преглътне разочарованието, което ѝ е поднесъл Марио?

Марина и Боби за пореден път ще бъдат разочаровани от Симона, която е на път да провали учебната си година заради лоши оценки и неизвинени отсъствия. Наказанието на непокорната тийнейджърка обаче е още по-изненадващо и неприятно. Какво ли ще е то?

Неприятности очакват също Дани и Стела, а техен източник е баща им. Новината, която той ще им съобщи, ще преобърне живота им и ще всее нови противоречия между брата и сестрата. Каква е причината за семейните раздори?

Гледайте епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay