Гледайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Боби е изправен пред нови изпитания в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер Лили е обидена, че не може да спи заради неговото хъркане. Освен това тя е сигурна, че причината е неправилното хранене, което е довело и до напълняването му. Ето защо Боби се подлага на хранителен режим само със сурови зеленчуци. Невероятната за един рокер като него ситуация допълва едно особено предложение от майката на Лили. 

Същевременно предизвикателства предстоят и за Симона, която се чувства притеснена заради наближаващите изпити преди завършването. Тя намира решение, което обаче може да повлияе на имиджа й пред нейните съученици. 

Стела се разкъсва от непознати за нея чувства. Тя е влюбена истински за първи път в живота си, но никой не я взема на сериозно. Ще намери ли разбиране и подкрепа за чувствата си? Гледайте „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.