Не пропускайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Спомени за щастливите отминали дни връхлитат приятелите в „София – Ден и Нощ” по Нова. Носталгията обаче може да им изиграе лоша шега в епизода на риалити сериала тази вечер. Боби се събужда с тъга в сърцето, а в главата му се въртят мисли за автосервиза, който е загубил. Заедно с Митко и София рокерът решава да се отбият и да видят старото си работно място, преди да отидат в бара.Когато се озовават там, носталгията хваща за гърлото Боби. След като се запознава с новата собственичка на сервиза - Василена, той дори изявява желание да се хване на работа при нея. Но дали ще успее да стане работник при положение, че е бил собственик на същия този сервиз?

Коко също търси нова работа, за да покрие дълговете си. Съдбата отново му скроява номер, като го връща отново в пицарията при Митко. Този път обаче неговата длъжност ще бъде съвсем различна.

Каква е новата работа на Коко? Ще успеят ли двамата приятели да работят заедно? И наистина ли Боби ще се откаже от бара, за да се върне като работник в сервиза си? Гледайте „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.