Любовните трепети и проблеми не подминават и останалите приятелки в риалити сериала от вторник до петък от 22.00 ч. по Нова

Любовта отново е във въздуха в квартирата на „София – Ден и Нощ“ тази седмица от вторник до петък в 22.00 ч. по Нова. Чувствайки се все по-самотна, Рая допуска нов мъж до себе си, което няма да остане без последствия. Дали това е истинската любов и на какво е готова красивата хореографка, за да започне всичко на чисто?

Симона също е на път да се влюби в непознат красавец. Той обаче се оказва по-близък, отколкото Мони е очаквала. В желанието си да го впечатли, тя ще се забърка в серия от неприятности.

Шокиращо и съвсем неочаквано откритие ще промени ежедневието на Стела. Тя ще научи голяма и ревностно пазена тайна, която я принуждава да избира между приятелството и любовта. Ще изложи ли Стела на опасност своята едва закрепена връзка с Григор в името на приятелството? Това ще разберем в следващите епизоди на риалити сериала „София – Ден и Нощ“ от вторник до петък от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на „София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay