Вижте кои звезди застанаха зад актрисата

Атаката на Дженифър Анистън срещу таблоидите след поредното предположение дали не е бременна, й спечели подкрепата на колеги, но и критиката на поне един журналист, съобщиха БТА и Асошиейтед прес.
 
Комичката Мелиса Маккарти каза пред "Ентъртейнмънт тунайт", че е съгласна "сто хиляди милиона процента" с написаното от Анистън в "Хъфингтън пост" как непрекъснатото следене на папараците "дехуманизира жените и се съсредоточава само върху външния вид".
 
"Нелепо е - каза Маккарти. - Надявам се да се стигне до точка, в която ще е неудобно за хората да са толкова повъхностни".
 
Анистън написа до изданието, за да отхвърли слуховете, че е бременна и да порицае папараците. Тя каза, че понякога й се случва да я поздравяват за предстоящо майчинство "десетки пъти за един ден".
 
Джейсън Бейтман и Маргарет Чо също подкрепиха Дженифър Анистън в Туитър.
Журналистът Пиърс Морган обаче обвини Анистън, че е изказването й е хипокритично. Той написа, че я разбира и наистина да те наблюдават как изглеждаш под лупа, надали е приятно.
 
Журналистът обаче добави, че актрисата е помогнала за този интерес, като е позирала за десетки корици на списания, които са коригирали снимките, за да изглежда по-добре. 
 
"Мисля, че най-малкото, което могат да направят звезди като Дженифър Анистън в замяна на голямата финансова печалба и тласък в кариерата, които им дават тези подправени корици, е да престанат да твърдят, че други са виновни, когато деликатни млади момичета имат проблем да приемат външния си вид, след като са гледали идеалните снимки на Дженифър Анистън", написа Морган във в. "Дейли мейл". 
 
Според него папараците сега само коригират стореното, като показват как Анистън изглежда в действителност.