Вижте мнението на дизайнера Веселка Крачунова

От нашите политици много добре се облича Георги Първанов.  Бойко Борисов също се облича добре и мисля, че напоследък му се дават съвети от стилисти“, коментира пред Vesti.bg дизайнерката Веселка Крачунова. 

По темата

За начина на обличане на господата в Българския парламент тя твърди, че за съжаление са доста назад от своите колеги.

„Французите са изключително добре облечени мъже. Саркози например беше един невероятно добре облечен политик. Немската школа също  е много добра, там пък са доста строги. Италианците пък са по-разчупени в обличането си. “

Веселка Крачунова разказва, че на запад политиците се придържат строго към съветите на специалисти и смята, че е редно и нашите представители на властта също да го правят.

Екипът на Vesti. bg й показа редица снимки, на които се вижда как са облечени част от депутатите и министрите, а тя призна, че  намира грешки в не малка част от облеклата. Някъде по-сериозни, някъде не дотам забележими. Вижте ТУК снимките от парламента, които тя разгледа. 

За модата сред мъжете-политици Веселка Крачунова смята, че скромността трябва да бъде на първо място. „Няма място за екстравагантност, няма място и за показност“, казва тя.