Имах прекрасни ваканции в страната, сподели тя преди дни в социалните мрежи

Преди два дни журналистът Мира Баджева написа във Facebook, че е изключително доволна от обслужването в България и не разбира „кресливия ентусиазъм, с който някои обявяват, че почиват в Гърция”. 

„Аз съм от тези, които избраха през последните месеци - от май до септември - да почиват само в България. Имах прекрасни ваканции в едни от най-хубавите й места - в скъпи хотели, в скромни хотели, в селски къщи. Навсякъде беше супер и всичко ме правеше щастлива - природата, условията, сървисът, хората, както и фактът, че българите правят добър бизнес - защото всичко беше пълно още от края на май насам”, написа тя. 

„Пишейки това изобщо нямах предвид Черноморието ни, говорих за неща, които са пред очите ни, но не ги знаем”, обясни тя в студиото на „Здравей, България”. 

„Преди две години ми се наложи да развеждам чужденци из България и тогава ме хвана срам от себе си. Преди това никога не бях влизала в Археологическия музей във Варна и не бях виждала варненското злато, което е най-старото обработвано злато в Европа и в света. Преди това не бях влизала гледала светлинното шоу във Велико Търново. В България има прекрасни места и не ни струва много да ги видим”, сподели тя. 

 „В продължение на няколко години ходихме в едно малко хотелче в Равда с гледка към морето, но в един прекрасен момент се появиха багери, разрешиха всичко и се започна изграждането на хотел на брега. Като журналист започнах да се интересувам кой ще строи точно там и не можаха да ми отговорят. Няма повече да се върнем там”, разказа журналистът Лияна Панделиева.