Независимият кандидат за президент е гласувал и на референдума

"Гласувах за един силен надпартиен президент, който не сме имали от началото на прехода, и който би могъл да зададе друг тон и друга посока на развитието на нашата страна", заяви независимият кандидат за президент Пламен Орешарски след като упражни правото си на вот в столичната професионална гимназия „А. С. Попов”, информира БГНЕС.

Във Facebook страницата на Новините на NOVA следете развитието на изборния ден. Ще получавате ексклузивна информация за хода на вота. 

Орешарски обясни, че е гласувал и на референдума.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ГЛАСУВАНЕТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ

"Аз гласувам тук от началото на прехода и за първи път виждам толкова много хора, което е показателно и много хубаво. Надявам се да има висока избирателна активност", каза още той.

Относно това, че хората на опашката не го пуснаха да мине преди тях, Орешарски заяви – „тук всички сме равни”.

Запитан защо е важно младите хора да излязат да гласуват днес, той посочи, че е важно, за да вземат бъдещето в своите ръце, а не да зависят от гласовете на други. 

Ако станете свидетел на изборно нарушение, сигнализирайте ни! ЕКИПЪТ НА „РАЗСЛЕДВАНЕ“ ОЧАКВА ВАШИТЕ СИГНАЛИ ТУК. Не се колебайте да ни изпращате и снимки и видеоматериали в рубриката ни "МОЯТА НОВИНА".