Вижте двете отличени красавици

Бела Хадид и Кендъл Дженър са моделите на годината. Сайтът models.com удостои двете красавици с престижните отличия, като Бела Хадид е изборът на модната индустрия, а Кендъл Дженър е предпочитанието на читателите, пише Dariknews.bg.

Правят впечатление интересни детайли от годината, които са общи и за двете красавици - те се появиха с предизвикателни рокли на кинофестивала в Кан през пролетта, а през есента дефилираха в горещо модно шоу.

БЕЛА ХАДИД НА ПОДИУМА – ГАЛЕРИЯ 

По темата

Бела Хадид изрази своята благодарност в Инстаграм. Тя определи отличието като голяма чест, чудесен завършек на година и благодари на всички, с които е работила. 2016-а година наистина беше чудесна за Бела Хадид, която след няколко кампании и значими участия на модния подиум направи и първите си стъпки в шоуто на Victoria's Secret.

Бела Хадид е по-малката сестра на модела и ангел на известната марка за бельо Джиджи Хадид, която също получи награда за модел на годината.

КРАСАВИЦА, СТАНАЛА МОДЕЛ НА ГОДИНАТА, ИМА БОЛЕСТТА НА ХАШИМОТО (ГАЛЕРИЯ)

Не е чудно, че Кендъл Дженър е изборът на читателите на models.com. Тя е в топ пет на звездите с най-много последователи в социалната мрежа Инстаграм. Кендъл Дженър също бе сред звездите на най-горещото модно шоу.

КЕНДЪЛ ДЖЕНЪР НА МОДНИЯ ПОДИУМ - ГАЛЕРИЯ

Моделът Кендъл Дженър събра погледите на филмовия фестивал в Кан през май, като се разходи по червения килим, облечена в почти прозрачна рокля на модния бранд Cavalli.

Младата брюнетка не се притесни да демонстрира перфектната си фигура в т. нар. „гола рокля",която е сред запазените марки на нейното семейство - риалити звездите Кардашиян.

Любопитна подробност е, че и Бела Хадид разгорещи червения килим на филмовия фестивал във френския град през пролетта. Тя се появи на премиерата на Unknown Girl, облечена в червена рокля с огромна цепка и смело деколте, които оставяха малко на въображението.

Информация: Dariknews.bg