Преди дни той съобщи, че не се чувства добре и е на легло

Почина известният телевизионен водещ Радослав Кавалджиев, известен като Роро. 

Той е постъпил за лечение във Военномедицинска академия в критично състояние. Причината за смъртта е тежка дихателна недостатъчност, причинена от остра двустранна пневмония, научи NOVA от говорителя на ВМА. 

СНИМКИ НА РОРО ВИЖТЕ ТУК

Малко след като стана ясно, че Роро е починал, дъщерята на Димитър Цонев, Десислава смени профилната си снимка в социалната мрежа с черен квадрат. Ирина Тенчева също сподели мъката си от загубата на близкия си приятел в социалната мрежа: 

В последните няколко дни синът на Вили Кавалджиев не се е чувствал особено добре. На 21 февруари Роро написа в профила си във Facebook: "Приятели, буквално ме няма през последните два дни. На легло съм. Имам нужда от любовта ви". 

Тази сутрин и Лара Златарева написа във Facebook за влошеното здравословно състояние на Роро.

Малко по-късно десетки негови близки, приятели и фенове започнаха да пишат на страницата му във Facebook съболезнователни постове.

 

Роро стана любимец на публиката като водещ на предаването "Мист" и "Интерактив" в музикалната телевизия ММ. Последната му голяма медийна изява беше във "VIP Brother".

При влизането си в Къщата той обясни: "Влизам във VIP Brother, за да се опитам да превъртя и тази игра. Не се срамувам от това, което съм и се надявам да успея да покажа цялата тази вселена в мен. Чувствам се на ръба на една скала и много искам да скоча. Влизам с желание да стигна до края и да намеря вратичката да изляза от матрицата".

РОРО КАВАЛДЖИЕВ ВЪВ VIP BROTHER 2016 (ВИДЕО)

Преди влизането си в Къщата, Роро даде блиц-интервю за VIP Brother:

Опиши себе си с няколко думи:

Работяга. Обичам дома, приятелите, семейството. Всеотдаен във всичко, с което се захвана. Животът понякога е сурова школа, затова ценя верните приятели около мен.

Най-добрите думи, които са казвали за теб?

Пич, направо ми стопли сърцето

С какво се гордееш?

С всичко, което съм постигнал до този момент в живота си. С това, че продължавам да „садя картофи“ в България и да копая в тази трудна среда. Гордея се с родителите си!

Ако можеше да върнеш времето назад какво би променил/a?

Абсолютно нищо. Всяка грешка, която съм правил е носила своите уроци. Винаги гледам напред!

Какво те кара да си изпускаш нервите?

Простащината и липсата на състрадателност.

Коя е най-драматичната раздяла в живота ти?

Тази с баща ми, когато си отиваше...

Трите филма и трите книги, които те описват като човек - кои са и защо те описват.

STAR WARS: Първото нещо, което разпука и взриви съзнанието ми в онези сиви времена...Събудиха желанието в мен винаги да търся новото!

„Древната Тайна на цветето на живота“ – Първата книга, която ме изкара от три-измерното мислене и възприемане на Живота. С нея тръгнах по пътя на Осъзнаването.

„За Нешка Робева и Нейните момичета“ – Документален филм за цената на Златото, за борбата, куража и постоянството. Българската гимнастика винаги ми е давала най-ценните уроци, за това как всичко е възможно, когато истински го искаш и работиш за да го постигнеш.

Купон с танци или вечеря на свещи? Защо?

Вечеря на свещи. След 25 години по партита и купони, определено предпочитам спокойните вечери.

Колко често плачеш?

Веднъж седмично за здраве

Кое е нещото, което те развеселява за секунди?

Моментите, в които откривам радост.

Кой е най-големият ти страх?

Продължавам да го търся! Може би е свързан с това дали ще успея да реализирам най-доброто от себе си в този живот.

 Ако трябва да се лишиш от шоколад, алкохол или кафе кое ще жертваш?

Алкохол.

Поклон пред паметта му!