Нарушителят е заснет от камерите на КАТ

Нов рекорд на магистрала „Тракия”. Камерите на КАТ засякоха шофьор, който се движи с 215 километра в час. 

По темата

Шофьорът нарушител все още не е хванат. Автомобилът му е с австрийска регистрация. Според българското законодателство шофьорът ще бъде глобен с 850 лева и ще му бъдат отнети 16 контролни точки.

КАТАСТРОФА И ОБЪРНАТИ КОЛИ ПО АМ "ТРАКИЯ"

За съжаление камерите на магистрала „Тракия” не спират джигитите на пътя. На ден хващат поне по 10 нарушители.

ИНЦИДЕНТИ С КОЛИ НА ГАСТАРБАЙТЕРИ БЛОКИРАХА ТРАФИКА ПО АМ „ТРАКИЯ” (ВИДЕО +СНИМКИ)

Две седмици преди началото на активния летен сезон полицията започва масови проверки на пътя. Полицейски патрули от днес вече започнаха дежурства на най-критичните участъци по магистралата. Целта е превантивна.

КОЛА И ТИР ПАДНАХА ОТ ВИАДУКТА НА "ТРАКИЯ"

Освен за превишена скорост, полицаите ще проверяват и за неправилното изпреварване, неправилни маневри, техническата изправност на автомобилите, употребата на алкохол и упойващи вещества, както и за застраховка „Гражданска отговорност”.

КАТАСТРОФА НА "ТРАКИЯ" ЗАТРУДНИ ДВИЖЕНИЕТО НА ВХОДА НА СОФИЯ (СНИМКИ)

Заради зачестилите инциденти в аварийната лента на магистралата, полицаите съветват в никакъв случай да не спираме за почивка там, а да отидем на определените за целта места.

Само в четвъртък вечерта за два часа в Пловдив са хванати 103 шофьори, които са карали с превишена скорост. Катаджиите препоръчват на всички любители на високите скорости да не форсират колите си в градски условия, а на обособените за целта писти.  

Репортер: Благой Бекриев

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.