Драгомир Драгомиров остава за постоянно в ареста

Извършителят на двойното убийство в столичния квартал „Витоша” остава за постоянно в ареста. Това реши състав на Софийския градски съд в събота.

По темата

Преди два дни 57-годишният строителен предприемач Драгомир Драгомиров застреля мъж и жена - инвеститори, и рани тежко още един човек. Една от версиите е, че стрелбата е заради неразчистени сметки за 100 000 лева. 

"Съжалявам за инцидента, нямам обяснение какво се случи. Искам да се грижа за децата си, ще съдействам на разследващите", каза обвиняемият, цитиран от Дарик радио.

Прокуратурата настоя Драгомиров да не бъде пускан на свобода като се позова на разпитите на няколко свидетели, които разказали, че чули стрелбата и дори видели част от случващото се. 

Защитата обясни, че не е ясно дали мъжът е разбирал действията си и е осъзнавал какво прави. В петък е било направено психиатричен тест, който показал, че Драгомиров е здрав. Прегледът бил направен в нарушение, твърди защитата. Освен това, обвиняемият сам се предал и не е бягал от полицията. По тези причини адвокатът му поиска домашен арест. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.