Специалният пратеник на NOVA Марина Стоименова се срещна с един от тях

Кои са спасителите, помогнали на ранените от нападението в Манчестър? Специалният пратеник на NOVA Марина Стоименова се срещна с един от тях. Той е таксиметров шофьор и е спасил десетки хора в злополучната нощ. Карал е хората безплатно до близките болници. 

КОИ СА ЖЕРТВИТЕ НА ЖЕСТОКИЯ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ – ВИЖТЕ ТУК 

На 22 май следобед Боб приключва смяната си и се прибира, за да прекара спокойна вечер със семейството си. Заспива за кратко.

По темата

„Телефонът ми полудя. Има група на таксиметровите шофьори, в която сме над 200 шофьори. Казаха, че нещо става на арената. Че се чул силен гръм и хората бягат оттам. Скоро разбрах, че се случва нещо сериозно и че трябва да се организираме, за да караме хората в болниците, до техните хотели и домове”, разказва Боб.

Продължават арестите, след атентата в Манчестър. Задържаните вече са осем. Според властите, зад убийството на 22-ма души на концерта на Ариана Гранде стои терористична мрежа. В Либия са били задържани бащата на атентатора и по-малкия му брат заради връзки с ИДИЛ. По-големият брат на Салман Абеди е арестуван в Манчестър. В друг английски град зад решетките е мъж, който носел съмнителен пакет.

По обяд стотици хора се събраха на площад "Св. Анна" в Манчестър за минута мълчание в памет на загиналите при атентата.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.