Бебетата са момиче и момче и вече си имат имена

Звездната двойка Джордж и Амал Клуни имат близнаци. Момченцето и момиченцето се казват Александър и Ела.

СНИМКИ НА ДВОЙКАТА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ

По темата

„Тази сутрин Амал и Джордж посрещнаха Ела и Александър Клуни в живота си“, заяви Стан Розенфийлд, представител на двойката. „Ела, Александър и Амал са в добро здраве, щастливи са и се справят добре. Джордж е упоен и трябва да се възстанови в следващите няколко дни”, пошегува се представителят на 56-годишния актьор.

АМАЛ И ДЖОРДЖ КЛУНИ КОГАТО БЯХА В ОЧАКВАНЕ НА БЛИЗНАЦИТЕ – ГАЛЕРИЯ 

Звездната двойка сключи брак на церемония във Венеция през септември 2014 г. През февруари тази година стана известно, че 39-годишната Амал е бременна и семействата на двамата са „много щастливи". 

ДЖОРДЖ КЛУНИ ЩЕ СТАВА ТАТКО НА БЛИЗНАЦИ

Наскоро в интервю за френското предаване „Rencontres de Cinema” Джордж Клуни официално потвърди, че той и съпругата му чакат не едно, а цели две бебета.

„Страшно щастливи сме. Чака ни голямо приключение”, каза тогава Клуни.

ДЖОРДЖ КЛУНИ ИЗНЕНАДА СВОЯ 87-ГОДИШНА ФЕНКА ЗА РОЖДЕНИЯ ѝ ДЕН (СНИМКИ)

Пред изданието той призна, че много от приятелите му са се шегували с него, че ще стане баща на 56 години. Клуни обаче припомни, че Жан-Пол Белмондо е станал баща на четвърто дете на 70-годишна възраст.

Мaйка роди бебето си, само за да дари органите му (СНИМКИ)

Освен това Джордж Клуни призна, че избирането на имена не му е стихията, като се пошегува пред „Ентъртейнмънт тунайт" през март: „Съпругата ми каза, че не мога да кръстя близнаците Каса и Амигос. Това е единственото нещо, което ми е забранено". 

Жена роди два пъти за една седмица

Той направи препратка към компанията за текила „Касамигос", която притежава заедно със съпруга на Синди Крофорд Ранди Гербер. 

БРЕМЕННАТА БИОНСЕ: Звездата публикува изумителни снимки (ГАЛЕРИЯ)

Клуни стана световноизвестен със сериала „Спешно отделение" (1994-2009 година). Сериозни успехи му донесе сътрудничеството с режисьора Стивън Содърбърг, с когото създадоха редица хитове, включително поредицата „Бандата на Оушън", „Соларис" и „Добрият германец", припомня БТА. Актьорът е носител на редица престижни награди, включително „Оскар" и „Златен глобус". 

Амал Клуни е юрист, представлявала е интересите на основателя на „Уикилийкс" Джулиан Асандж.

Джордж Клуни е избиран два пъти за най-секси мъж на планетата.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.