Димитър Тадаръков: Много хора желаят да наложат диктатура в България

Името на Ахмед Доган се появи през изминалата седмица – че щял да бъде арестуван, припомни се хонорарът му от милион и половина лева за „Цанков камък”. А Доган отговори: „Не се занимавайте с мен!”.

По темата

ГЕРБ подаде сигнал за източване на пари по хидропроекта. А Борисов заяви, че някой иска да му пришие Пеевски, за да може ДПС да управляват с БСП. Междувременно прокуратурата и ДАНС отнеха допуска до класифицирана информация на член на бюрото за контрол на СРС-тата на наказателния адвокат Георги Гатев - от квотата на ДПС. Шефът на бюрото пък заяви, че това се прави от хора с тоталитарно мислене.

Имат ли всички тези събития един и същ генезис? Има ли конфликт вътре в ДПС – между Доган и Пеевски?

„Когато съм бил на срещи с Доган, той е един перфектен организатор. Когато той кани някого на среща, не кани други хора. Когато аз съм бил там, не съм се срещал с Делян Пеевски. Те може да са се срещали по друго време. Доган разполага със своето си време. Той има право на всякакъв вид срещи. Не съм в ДПС, за да ви кажа дали има напрежение или не”, коментира в студиото на „Здравей, България” един от най-близките приятели на Доган – бизнесменът Димитър Тадаръков.

На въпрос „Иска би някой в момента в България да наложи диктатура?”, Димитър Тадаръков отвърна: „Дано да не се получи. Сто на сто много хора желаят това. Това са изключително силни хора”.

Целия разговор гледайте във видеото. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.