Вижте къде ще се проведе сблъсъкът

Щабът на световния шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа и този на най-добрия български състезател в бокса Кубрат Пулев постигнаха споразумение за подписване на контракт, според който сблъсъкът за титлата на Международната боксова асоциация (IBF) трябва да се състои на 28 октомври в Кардиф, съобщи ESPN.

Кобрата се изправя срещу Антъни Джошуа

Според изданието, срещата е планирана да се проведе на стадион "Милениум" в столицата на Уелс. Все още обаче остава и вариантът боят да се състои в Лас Вегас.

МАЧЪТ КУБРАТ ПУЛЕВ - КЕВИН ДЖОНСЪН - ГАЛЕРИЯ

В края на април Джошуа победи Владимир Кличко с технически нокаут в 11-ия рунд на мач за шампионските титли на IBO, IBF и WBA (Super).

Антъни Джошуа нокаутира Кличко на "Уембли" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Международната боксова федерация даде зелена светлина за мач-реванш между двамата до 2 декември, но украинецът междувременно взе решение да прекрати кариерата си и това отвори път на Пулев за мач с непобедения британец, който спечели всичките си 19 боя досега с нокуат. 

Кличко: Не вярвах, че Джошуа ще се изправи след нокдауна (ВИДЕО+СНИМКИ)

Наскоро Sky Sports публикува официалния документ на IBF, според който ако Владимир Кличко откаже реванш, то Джошуа е задължен да се изправи срещу Кобрата до края на годината. 

Кубрат Пулев празнува рожден ден (ВИДЕО+СНИМКИ)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.